Left Right

Over Stichting Heerlijk Avondje

De organisatie van het Sinterklaasfeest in Goes is in handen van Stichting Heerlijk Avondje. Zij werken met professionele mensen, met ervaring en die weten hoe het werkt op dit gebied. Samen met hen worden de evenementen zorgvuldig gekozen en ingevuld. Dankzij een groot aantal enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk hét kinderfeest bij uitstek tot een groots evenement te maken.

Stichting Heerlijk Avondje ziet het Sinterklaasfeest als onderdeel van een traditioneel erfgoed, waar wij als Nederlanders trots op mogen zijn. Menigeen heeft warme herinneringen aan Sinterklaas en de Pieten. Daarom vindt Stichting Heerlijk Avondje het belangrijk om uit te gaan van de kinderlijke belevingswereld, en wordt vooral de nadruk gelegd op FEEST.

De personages in dit kinderfeest zijn vooral leuk, maar vereisen een bepaalde discipline. Een ingetogen maar zelfverzekerde houding, goede communicatieve eigenschappen en kindvriendelijkheid zijn de kernwoorden hierin. De vrijwilligers streven ernaar aan deze criteria te voldoen, zoals blijkt uit hun grote enthousiasme en betrokkenheid. Onder deskundige leiding van de Hoofdpiet zijn zij de gangmakers in ieder evenement.